Naše prednosti

NAŠI VOZNIKI

Naši zaposleni so hkrati tudi člani družine. Nekateri od njih so v podjetju že več kot 20 let. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami zagotavljamo strokovnost, varnost, učinkovitost, in prilagodljivost.

STROKOVNOST

Cestni prevoz blaga je eden najbolj izpostavljenih oblik prevoza tovora in blaga med dvema ali več točkami. Dnevno je na cestah v Republiki Sloveniji preko 300.000 vozil od katerih je dobrih 5% tovornih vozil. Varnost ljudi in premoženja je zato ena glavnih usmeritev podjetja PESJAK d.o.o. Izkušenost naših voznikov in strokovnih služb pa poskrbi, da povprečen logističen dan poteka skladno s pričakovanji in željami naših strank.

ZAVAROVANJE

Poleg točnosti in strokovnosti zagotavljamo tudi varnost tovora in vseh vpletenih strani saj je naša storitev zavarovana z zavarovanjem.

PROFESIONALNOST

Z našimi naročniki želimo vzpostaviti visoko profesionalen odnos, ki bo temeljil na spoštovanju, kulturi, natančni proučitvi naročnikovih potreb in naši fleksibilnosti pri opravljanju naročenih storitev.

ODZIVNOST

Tovor oziroma blago, ki še ni na svoji končni destinaciji je mrtev kapital. Tega se zavedamo tudi mi. Zato je odzivnost in prilagodljivost naših strokovnih služb, voznikov in osebja bistvenega pomena. Želimo vam pomagati ustvarjati dodano vrednost.